Supervisionshusets idegrundlag

Idegrundlag: mennesker skal behandles ordentligt

Det gælder selvfølgelig også børn, unge og voksne, som på forskellige måder har brug for sociale velfærdsydelser, pædagogisk støtte eller anden hjælp til at komme videre i livet.

Det med at blive behandlet ordentligt er dobbelttydigt.

På den ene side drejer ordentligheden sig om at mennesker skal have den behandling de har krav på ifølge lovgivning, regler og professionelle standarder. Der skal være orden i sagerne.

På den anden side handler det om den menneskelige dimension: at de skal mødes med respekt, omsorg og i øjenhøjde. Vores mission er: at skabe professionelt og menneskeligt overskud i virksomheder, der arbejder med mennesker.

Bestyrelsen
I bestyrelsen er det vores opgave at fastholde idegrundlaget og missionen og bruge den som grundlag for formulering af vores visioner, mål og værdier. Supervisionshusets bestyrelse repræsenterer en række specialer inden for ledelse samt de sociale, pædagogiske og psykologiske fagområder.

Teamet passer til dagligt Supervisionshusets drift og udvikling.

Supervisor Idun Brødsgaard Schmidt

Idun Brødsgaard Schmidt

Partner

Idun er socialpædagog og cand.pæd.psych.aut., og har 35 års erfaring inden for supervision, ledelse og socialt arbejde.

Supervision af Supervision_Jakob

Jakob Hassing

Partner

Jakob er cand.psych.aut. Han er med sine omfattende efteruddannelser og 20 års erfaring en af Danmarks mest erfarne supervisorer.

Supervision_Grethe

Grethe Munk

Bestyrelsesformand

Grethe er cand.polit. og har mangeårig konsulent- og ledelseserfaring, bl.a. som administrerende direktør i Københavns Kommunes socialforvaltning.